amirulhaffizi

Siapa saya

Assalamualikum dan selamat sejahtera.

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan selamat datang saya ke blog saya  . Nama saya Muhammmad Amirul Haffizi Bin Mohd Rasid, merupakan anak pertama daripada 5 orang adik beradik.

Dilahirkan di Tanjung Malim, Perak dan dibesarkan di Pahang  dan family menetap di sana.  Tapi yang pelik kan ,mak ayah saya berasal dari selangor,macam mana sayaboleh ke negeri Perak, tetapi dalam keluarga saya bukan saya sorang sahaja yang lahir di lain-lain negeri ,semua adik beradik dilahirkan di negeri lain seperti  Johor, Perak, Selangor tiada sorang pon lahir di pahang walaupun duduk di Pahang.

Saya mengambil jurusan  Logistic and Supply Chain Management di Politeknik Sultan Ahmad Shah Pahang (POLISAS). Pernah bekerja di beberapa buah syarikat besar , antaranya Lazada , Spirit Aerosystem dan Juga IPMart.

Sekarang saya merupakan salah seorang Trainer  di  Irfan Khairi Sdn Bhd (IKSB)  sejak tahun 2014  sehingga ke hari ini  dan sekarang menyandang Chief Operating Officer (COO)  yang membantu mengajar mereka yang ingin menjalankan perniagaan internet dengan menyertai program di IKSB iaitu Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial.

Aktif di media sosial yang lain yang anda boleh follow seperti facebook,twitter, instagram dan YouTube.

Diharapkan segala apa yang saya kongsikan di dalam blog saya memberi manafaat kepada anda semua , setakat ini itu sahaja yang dapat saya kongsikan , jumpa di blog ya ;).

error: Content is protected !!