amirulhaffizi

Penafian

Dengan memasuki blog ini, pelawat secara automatik akan tertakluk kepada beberapa penafian atau terma berikut:

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Segala produk yang diulas di blog ini adalah mengikut kefahaman kami dan jika pembaca membelinya, ia adalah sepenuhnya di atas keputusan pembeli.

4. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

5. Sebahagian besar artikel mungkin sudah tidak sesuai lagi pada satu-satu masa. Maka, ia adalah di luar kawalan kami.

6. Jika kami menyarankan sesuatu produk atau sesebuah pihak atau individu, tidak bermakna kami mengetahui segala-galanya mengenai pihak tersebut. Jadi, jika pihak tersebut melakukan penipuan atau sebagainya, pembeli itu sendiri yang perlu berurusan dengan pihak tersebut. Ia di luar kawalan dan tanggungjawab kami.

7. Semua iklan berbayar di blog ini adalah di luar kawalan kami. Namun kami sentiasa mencuba untuk menapis iklan-iklan yang bermanfaat sahaja.

8. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

9. Segala komen tertentu oleh pemberi komen, boleh digunakan oleh pihak kami sama ada untuk kegunaan testimonial atau sebagai bahan penulisan. Tetapi kami tetap memberi kredit kepada individu tersebut.

Bahagian penafian ini akan dikemas-kini dari semasa ke semasa.

 

terus membaca blog

error: Content is protected !!