amirulhaffizi

From the blog

Gambar Percuma Untuk Anda

Gambar memainkan peranan yang sangat besar untuk menarik perhatian orang ramai untuk membaca article , facebook post, twitter dan lebih-lebih lagi dalam instagram.Jadi ada masalah yang timbul dimana anda boleh dapatkan sumber gambar yang cantik dan menarik untuk digunakan.

Anda sudah pasti mahukan ianya dengan cepat, jadi disini saya akan kongsikan tempat yang mana anda boelh dapatkan gambar yang sangat berkualiti dan ianya gambar percuma untuk anda gunakan.

Tetapi anda perlu pastikan bahawa setiap website membenarkan anda menggunakan gambar mereka dan penggunaan gambar tersebut tidak menyalahi undang-undang mereka .Jadi anda sudah bersedia untuk senarai laman web yang memberikan gambar percuma untuk anda gunakan? Jom ,baca dibawah ini

1.Picjumbo

 

picjumbo.com menawarkan gambar yang percuma untuk anda gunakan bagi tujuan commercial atau persendirian.Dalam website ini berikan tutorial kepada anda apa yang and aboleh lakukan dengan gambar yang diberikan dengan klik pada test drive. Anda pasti akan dapat banyak idea apabila lihat pada test drive itu nanti .

 

2. Unsplash

 

unsplash.com juga menawarkan gambar yang percuma untuk anda gunakan dan mereka menjanjikan 10 gamabr yang terbaru dalam masa 10 hari. Tapi ingat ya , jangan lupa untuk baca terlebih dahulu gambar yang mereka berikan anda boleh gunakan untuk tujuan yang bagaiman.

3.unrestrictedstock

 

unrestrictedstock.com memberikan anda kelebihan yang mana anda boleh gunakan kesemuaan gamabr mereka tetapi anda perlu faham terma yang diberikan disini use agreement

4.StockSnap

 

Stocksnap.io  website pilihan yang anda boleh gunakan, gambar yang cantik dan menarik diberikan secara percuma kepda anda untuk digunakan, pelbagai pilihan yang anda boleh pilih. DI website ini beratus gambar yang terbaru  akan dimuatnaik ,jadi menjadikan lebih banyak pilihan untuk anda.Sebelum itu baca ini dulu ya license

 

5.lifeofvids

 

lifeofpix.com memberikan gambar yang segar yang baru , anda boleh gunakan gamabr yang dimasukkan untuk kegunaan sendiri ,commercial dan pelbagai lagi. Pilihan yang terlalu banyak untuk anda gunakan nanti.

Masalah berkenaan dengan gambar yang cantik dan menarik sudah tiada lagi oleh kerana anda telah mengetahui dimana anda boleh dapatkan gambar yang menarik untuk digunakan ke dalam media sosial atau kerja anda.Jadi 5 website yang memberikan gambar percuma untuk anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Content is protected !!